Ιωαννίδης Νικ. & ΣΙΑ Ο.Ε

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στις χωματουργικές και ασφαλτικές εργασίες από το 1979 στην Πυλαία Θεσσαλονίκης , με ιδρυτή τον Ιωαννίδη Φίλιππο.

Το 1996 μεταφερθήκαμε στην Θέρμη Θεσσαλονίκης σε οικόπεδο έκτασης 5.000 τετ.μ. , με αποθηκευτικούς χώρους και γραφεία 450 τετ.μ.

Παράλληλα ασχοληθήκαμε και με το εμπόριο οικοδομικών υλικών και καυσόξυλων, με συνεργάτες μας τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου.

Το 2010 η εταιρεία μας έγινε ΟΜΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με την επωνυμία  «ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΝΙΚ. & ΣΙΑ Ο.Ε.», μετά την συγχώνευση των ατομικών εταιρειών «ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ» και «ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 3296/2004 και πέρα των παραπάνω δραστηριοτήτων αναλαμβάνουμε ιδιωτικά και δημόσια τεχνικά έργα.

Η εταιρεία μας παρέχει τεχνική υποστήριξη με εξειδικευμένη γνώση αλλά και εμπειρία τριών δεκαετιών στο χώρο, η διαρκής μας άνοδος βασίζεται στο ικανό και έμπειρο στελεχιακό δυναμικό της επιχείρησης καθώς και στους εξειδικευμένους συνεργάτες μας.


Διαθέτουμε τα υλικά που χρειάζεται το οικοδόμημά σας από τα θεμέλια μέχρι την διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου. Έχουμε επενδύσει σημαντικά σε αυτόν τον τομέα, τόσο σε μηχανήματα, όσο και σε οχήματα διανομής για την έγκαιρη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε καθώς και για τις υπηρεσίες που παρέχουμε και τα έργα που έχουμε φέρει εις πέρας.